3. Átalakulások és vállalatfelvásárlások
A vállalatok növekedésének, illetve hatékonyságuk növelésének fontos stratégiai eszköze lehet adott vállalkozás átstrukturálása, más vállalkozás(ok) (vagyontárgyak, vagyonrészek) felvásárlása és értékesítése, az egyes vállalkozásokban különböző érdekeltségek szerzése.

E folyamatok számos jogi, adózási, könyvviteli és pénzügyi kérdés megfelelő kezelését és megoldását igénylik. A hatékony tanácsadás nagyban elősegíti, hogy valamennyi jogi vonatkozással bíró, illetve a működést befolyásoló kérdés még a vizsgálati időszakban részletes áttekintést nyerjen, az egyes bekövetkező, illetve valószínűsíthető eredmények kellő mértékben feltárásra kerüljenek és ezek átfogó értékelése alapozza meg egy üzleti döntés indokoltságát.

Az Iroda - korábbi hagyományai, jelentős tranzakciókban szerzett szakmai tapasztalatai, továbbá más együttműködő partnerei révén - a komplex feltárás teljes ellátását vállalja.

Az üzleti célok megvalósítását alátámasztó munkák ellátása során a vizsgálat egyaránt kiterjedhet a vállalati átvilágítások és versenyjogi kérdések mellett a teljes vállalkozás működésének, illetve az általa képviselt piaci szegmens részleteinek átfogó elemzésére, tanulmányok készítésére.

 Vissza a lap tetejére | Jogi nyilatkozat